SEO Optimizacija

SEO Optimizacija

Morate biti vidljivi i na internetu. Ne samo da budete prisutni na internetu, već trebate doći tačno do onih osoba kojima je potreban vaš proizvod ili vaša usluga. A baš u tome SEO optimizacija sajta za pretraživače igra presudnu ulogu, odnosno optimizovati sajt na pravi način.

Cilj optimizacije sajta je da vaš sajt bude što bolje pozicioniran za sve one fraze u pretrazi koje vam mogu doneti neku konverziju. Sajt koji je optimizovan na pravi način sa sobom nosi povećanje posete. A što je najvaznije, to je poseta onih kojima je potrebna baš vaša usluga ili proizvod. I tu leži najveća moć SEO optimizacije sajta – ona direktno utiče na povećanje prodaje i upita za proizvod/uslugu koju nudite.

BESPLATNO dobijate i verifikaciju vašeg sajta.

BESPLATNO za Vas pokrećemo i obučavamo vas za Google Analitiku (Google Analytics) servis Kompanije Google za praćenje poseta ka vašem web sajtu.

BESPLATNO dobijate i obučavamo vas da vodite svoje preduzeće na Google Moje preduzeće poslovnu stranu.

Imamo još par iznenađenja za Vas! Nećemo sve da otkrivamo.O tome ćemo kada se čujemo sa Vama.

Potražite Besplatnu Demo Verziju
Vašeg Budućeg Web Sajta!

Pošaljite zahtev za izradu  demo verzije web sajta, potpuno besplatno!

Skorašnji Radovi

Naši radovi su na stalnoj evaluaciji. Efikasnost, efektivnost, uticaj raznih faktora na sveukupni proces, te i sama održivost i svrsishodnost planiranog projekta sa ciljem što povoljnijeg postizanja željenih rezultata.

Koji je Proces?

Mi smo vrlo jednostavni za saradnju. Ne tražimo od Vas da nam Vi pišete projektnu dokumentaciju (u tom slučaju biste mogli sami sebi da napravite web sajt).

Otkriti

U razgovoru sa Vama otkrivamo i prvenstveno učimo o Vašem proizvodu. Saznajemo kako vi vidite, doživljavate, na koje načine želite da prodate/ prezentujete vaš proizvod ili pružate određenu zanatsku uslugu.

Definisati

Izdvajamo u nekoliko jasnih definicija šta tačno želite postići vašim web sajtom.

Dizajnirati

Predstavljamo vam dizajn sajta. Boje koje će vladati sajtom, text, font, logo, forme, galerije itd…

Razviti

Dolazimo do trenutka kada počinjemo da razvijamo vaš web sajt. Čist, kvalitetan kod, odabrani dizajn.

Izgraditi

Izrada web sajta je proces prethodno svega navednog. Vaše želje i sa našim sugestijama dolazite do web sajta.

Isporučiti

Isporučujemo vam web sajt, ključeve sajta. Kvalitetan, čist, prilagođen vašim potrebama, modernog dizajna, optimizovan (SEO  Optimizacija), verifikovan, povezan sa analitikom, socijalnim mrežama i ostalom administracijom sajta.