fbpx

Izdvojite se od drugih

Izrađujemo web sajtove za gotovo sve vrste kompanija. Bilo da posedujete agenciju, vilu, restoran, frizerski salon, muzički klub, bavite se proizvodnjom, pružate razne zanatske usluge ili ste predstavnik ustanove…

Kreiramo web / online prodavnice – Ako želite da omogućite potrošačima da kupuju direktno preko vašeg sajta, mi ćemo pokrenuti vašu web prodavnicu.

Podignite svoje poslovanje na viši nivo i u skladu sa tehnologijama 21. veka!

Zašto je bitno da imate web sajt?

Nije samo trend u pitanju, već Vaše poslovanje. Današnji način poslovanja bilo koje kompanije/ firme prvenstveno se vezuje za komunikaciju sa klijentima. Kako doći u kontakt s njima, kako prezentovati proizvod koji prodajte? Da, ima načina, kao što su tv reklama, oglasi, flajeri, vizit kartice itd. Ali, koliko potencijalnih klijenata na taj način može doći do Vas? Vrlo malo, skoro ništa. Tv reklama je skupa, flajeri i vizit kartice danas skoro niko ne čuva, na kraju završe u kanti za otpatke, oglase ko je video, video je, ko nije taj je propustio. Na kraju, kada izračunete troškove takvog vida oglašavanje, dođete do zavidne sume novca. Šta ste dobili time? Ništa, naravno.

Sada se pitate, pa šta onda dobijam izgradnjom web sajta?

Danas su svi i sve je na internetu. Jednostavnim unosom reči u pretraživač za sekundu dobijate ono što tražite bilo da su patike, tv, dekoracije stanova, kuća, majstori, poručivanje hrane, novi posao itd. apsloutno svega ima na internetu. Bilioni dolara, bukvalno se (na dnevnom nivou) okrene poslovanjem preko interneta u celom svetu. Stavrno impozantna suma! Kako da jedan deo kolača dobijete Vi!? Vrlo jednostavnom izradom web sajta i našom administracijom. Time nećemo da vas zamaramo. Naš cilj je da dobijete web sajt prilagođen vašim potrebama / vrstom poslovanja, lepo dizajniran, moderan, 100% funkcionalan, verifikovan, optimizovan. Jednostavno, a dobijate mnogo toga. U razgovoru/sastanku sa nama, izlošite nam Vaše želje, vrstu poslovanja, Vaše ciljeve u tome i Vaše mogućnosti.

Da. Ostavljamo Vam mogućnost, ako želite možete posle našeg rada- sami da uređujete vaš web sajt. Super! Zar ne?

DA, možete, ako želite, Google je dao najpovoljnije cene na mesečnom nivou za reklamu na Googlu (i to da budete na prvoj strani).

 DA, vidljivi ste svima.

Naš proces

Mi smo vrlo jednostavni za saradnju. Ne tražimo od Vas da nam Vi pišete projektnu dokumentaciju (u tom slučaju biste mogli sami sebi da napravite web sajt).

Otkriti

U razgovoru sa Vama otkrivamo i prvenstveno učimo o Vašem proizvodu. Saznajemo kako vi vidite, doživljavate, na koje načine želite da prodate/ prezentujete vaš proizvod ili pružate određenu zanatsku uslugu.

Definisati

Izdvajamo u nekoliko jasnih definicija šta tačno želite postići vašim web sajtom.

Dizajnirati

Predstavljamo vam dizajn sajta. Boje koje će vladati sajtom, text, font, logo, forme, galerije itd…

Razviti

Dolazimo do trenutka kada počinjemo da razvijamo vaš web sajt. Čist, kvalitetan kod, odabrani dizajn.

Izgraditi

Izrada web sajta je proces prethodno svega navednog. Vaše želje i sa našim sugestijama dolazite do web sajta.

Isporučiti

Isporučujemo vam web sajt, ključeve sajta. Kvalitetan, čist, prilagođen vašim potrebama, modernog dizajna, optimizovan (SEO  Optimizacija), verifikovan, povezan sa analitikom, socijalnim mrežama i ostalom administracijom sajta.

Zašto izabrati nas

Orijentišemo se pre svega na kvalitetan rad i otvorenu saradnju sa vama.

U svakom trenutku možete da nas kontaktirate za bilo koji vid podrške na sajtu.

Orijentisani smo rezultatima naših projekata. Naše zadovoljstvo je kada naš projekat u prvih mesec dana napravi povrat uloženih sredstava korisniku.

Pristupamo svakom projektu kao da je naš lični. U radu se služimo najmodernijim i najkorisnijim alatima koji će da pomognu krajnjem korisniku pri upotrebi sajta.

Razumemo kako je počinjati novi posao i sa čime moramo svi mi da se prilagođavamo pri tom procesu. Uvek je cena nečega bitan faktor, pa vreme itd… Mi zato, za naše usluge nudimo nekoliko opcija plaćanja, koje mogu da prate vaše ritam poslovanja.

Mi naše klijente ne gledamo kao stvar, brojku ili kao vreću novca. Na našem sajtu nećete naći brojke o tome koliko naših klijenata je zadovoljno nama, koliko smo čega napisali, čija je reklama trenutno aktivna na internetu. Sa svima imamo jedan drugarski, opušten i otvoren pristup. Na našem sajtu možete pogledati projekte koje smo odradili i direktno stupiti u kontakt sa svakim od njih za preporuku. 

Scroll to Top

Treba Vam online shop ?

Pišite nam ili nas pozovite. Saznajte više o ponudi!

Iskoristite priliku. Izvanredna ponuda!


50% off