E- Commerce

OnLine Trgovina

Nije samo trend u pitanju, već Vaše poslovanje. Današnji način poslovanja bilo koje kompanije/ firme prvenstveno se vezuje za komunikaciju sa klijentima. Kako doći u kontakt s njima, kako prezentovati proizvod koji prodajte? Da, ima načina, kao što su tv reklama, oglasi, flajeri, vizit kartice itd. Ali, koliko potencijalnih klijenata na taj način može doći do Vas? Vrlo malo, skoro ništa. Tv reklama je skupa, flajeri i vizit kartice danas skoro niko ne čuva. Na kraju, kada izračunete troškove takvog vida oglašavanje, dođete do zavidne sume novca. Šta ste dobili time? Ništa, naravno.

Sada se pitate, pa šta onda dobijam izgradnjom online radnje?

Danas su svi i sve je na internetu. Jednostavnim unosom reči u pretraživač za sekundu dobijate ono što tražite bilo da su patike, tv, dekoracije stanova, kuća, majstori, poručivanje hrane, novi posao itd. apsloutno svega ima na internetu. Bilioni dolara, bukvalno se (na dnevnom nivou) okrene poslovanjem preko interneta u celom svetu. Stavrno impozantna suma! Kako da jedan deo kolača dobijete Vi!?

Potražite Besplatnu Demo Verziju
Vašeg Budućeg Web Sajta!

Pošaljite zahtev za izradu  demo verzije web sajta, potpuno besplatno!

Skorašnji Radovi

Naši radovi su na stalnoj evaluaciji. Efikasnost, efektivnost, uticaj raznih faktora na sveukupni proces, te i sama održivost i svrsishodnost planiranog projekta sa ciljem što povoljnijeg postizanja željenih rezultata.

Zašto izabrati Nas?

Kvalitetan rad

Orijentišemo se pre svega na kvalitetan rad i otvorenu saradnju sa vama.

24x7 Podrška

U svakom trenutku možete da nas kontaktirate za bilo koji vid podrške na sajtu.

Rezultatom orijentisani projekti

Orijentisani smo rezultatima naših projekata. Naše zadovoljstvo je kada naš projekat u prvih mesec dana napravi povrat uloženih sredstava korisniku.

Inovativni pristup

Pristupamo svakom projektu kao da je naš lični. U radu se služimo najmodernijim i najkorisnijim alatima koji će da pomognu krajnjem korisniku pri upotrebi sajta.

Fleksibilnost

Razumemo kako je počinjati novi posao i sa čime moramo svi mi da se prilagođavamo pri tom procesu. Uvek je cena nečega bitan faktor, pa vreme itd… Mi zato, za naše usluge nudimo nekoliko opcija plaćanja, koje mogu da prate vaše ritam poslovanja.

Pristup klijentu

Mi naše klijente ne gledamo kao stvar, brojku… Na našem sajtu nećete naći brojke o tome koliko naših klijenata je zadovoljno nama, koliko smo čega napisali, čija je reklama trenutno aktivna na internetu. Sa svima imamo jedan drugarski, opušten i otvoren pristup. Na našem sajtu možete pogledati projekte koje smo odradili i direktno stupiti u kontakt sa svakim od njih za preporuku.